maandag 19 oktober 2009

nieuwe start

Zoals met alles in mijn leven, maak ik ook met het bijhouden van mijn column en blogs een nieuwe start. Met het schaamrood op de kaken moet ik toegeven dat ik al meer dan een jaar niet geblogd heb. What's the point of Marianne's Columns en Blogs dan, zou je zeggen. Precies! En alleen al daarom ga ik weer een nieuwe start maken. Ik ga de draad van schrijven weer oppakken.

Waarom ik dat niet al eerder gedaan heb? Tijdsgebrek. Het aloude smoesje van een ieder die iets laat versloffen, maar het is echt zo. Ik heb gewoon geen tijd gehad. Er is zoveel gebeurd sinds mijn laatste blog:

We zijn inmiddels verhuisd. Kerstavond was DE dag dat wij per se wilden verhuizen. Alles snel provisorisch uitpakken om met kerst in het nieuwe huis te zitten. Je begrijpt, we zijn inmiddels al meer dan 3/4 jaar verder en een deel van de dozen is nog niet uitgepakt. Ook daar ga ik overigens een nieuwe start mee maken ;-)

Verder zijn we de trotse ouders geworden van een wolk van een dochter: Eliza Jasmine. De mooiste baby op aarde (althans volgens de trotse papa en mama). Ze is op 18 juli geboren en nu dus 3 maandjes oud. De zwangerschap is goed verlopen, met zo nu en dan wat vervelende factoren, maar ik mag verder niet klagen. Maar van schrijven en bloggen kwam niet veel en van het uitpakken van de dozen in het huis al helemaal niet.

Ik ben druk bezig geweest om mijn idee voor een webshop uit te werken. Sinds vorig jaar oktober is het een feit ( shoppenbijmar.nl ): de webshop staat online, al heb ik het de laatste tijd weer wat verwaarloosd. Het klinkt als een herhaling van het voorgaande, maar ook hier maak ik een nieuwe start. De komende tijd komen er nieuwe artikelen in de shop, wordt de webshop an sich gerestyled en ga ik tijd steken in het promoten van de shop.

Maar goed, de rust is weergekeerd, ik kan weer fijn tijd vrijmaken om te bloggen. Ik zal nu geen loze beloftes maken dat ik het op wekelijkse basis zal doen, want dat zullen beloftes zijn die ik toch weer niet kan nakomen. Maar ik doe mijn best. Als twitteren de godganze dag lukt, dan moet bloggen toch ook niet zo moeilijk zijn

Geen opmerkingen: