woensdag 13 augustus 2008

Reiskriebels


Afgelopen weekend zijn we een heerlijk weekendje naar Milaan geweest met onze vrienden Rens en Ilse. Was bere gezellig, maar mijn god, wat word ik oud. Ik was zaterdagavond helemaal kapot. Zaterdagochtend al om 4u op staan omdat we om kwart voor 5 al werden gehaald om naar Schiphol te gaan. Dan loop je daar in Milaan toch de hele dag in de brandend hete zon, 's avonds nog een lekker hapje eten en dan ben je na het eten toch echt bijna total loss en val je bijna in diepe coma. Zondag ook weer een lange dag en tja, dan is het maandag en dan voel je het wel hoor. De ouderdom slaat toe, of zal het gewoon de vermoeidheid geweest zijn? Maar het was heerlijk om er weer eens even tussenuit te gaan, al was het maar van korte duur.

En wat krijg je dan als je weer achter je bureautje op kantoor zit? Juist ja, je krijgt nog meer reiskriebels. Transavia is weer aan het stunten met de prijzen van vliegtickets en ik wil nu toch ineens zo graag naar Rome, Nice of ander zonnig oord. Maar ja, het geld. Waar halen we dat vandaan? We moeten wel een beetje zuinig aan blijven doen ivm de oplevering van het huis en de verkoop van de woning. Het was leuker geweest als we het huis verkocht hadden, dan waren we er financieel beter aan toe en was een kort reisje no problem geweest.

Maar goed, laat mij maar lekker wegdromen bij nog zo'n reisje. En wie weet, tegen het eind van de zomer zijn we misschien toch nog op vakantie gegaan.

Geen opmerkingen: