dinsdag 5 augustus 2008

Webshop

Zo daar ben ik eindelijk weer. Afgelopen week even druk bezig geweest met allemaal leuke dingen en het uitzoeken van iets nieuws.

Ja ja, ik heb de kolder weer in mn kop. Ik loop met het plan rond om - zodra we verhuisd zijn - met een webshop te gaan beginnen. Natuurlijk moet ik daar nog wel een hele boel dingen voor uitzoeken en regelen. Want ja, hoe zit dat nou met de Belasting? Ik moet sowieso een btw nummer aanvragen en me als eenmanszaak bij de KvK inschrijven. En vervolgens, wat wil ik eigenlijk allemaal gaan verkopen? Ook dat is nog een heel uitzoek gedoe. Ik heb namelijk meerdere ideeen, maar ja, je specialiseren is natuurlijk altijd het beste wat je kunt doen met een webshop. Misschien een optie om 2 webshops te openen? Kortom, ik moet dus nog een hoop overwegen en uitzoeken. Maar ik heb er wel zin in.

Van alle kanten hoor ik al positieve geluiden en iedereen is wel bereid om mee te werken. Dus al die hulp is natuurlijk heel erg leuk. Maar het belangrijkste straks is natuurlijk dat mijn webwinkel door iederen gepromoot wordt, want hoe meer mensen er vanaf weten, hoe beter dat zal zijn voor de winkel.

Maar goed, zover is het nog niet. Eerst het leukste, al het uitzoekwerk.

En we gaan a.s. weekend naar Milaan toe. Wie weet, zie ik daar nog leuke goedkope dingen die ik op de kop kan tikken of kan gebruiken voor mn eigen winkeltje straks.

Ik hou jullie op de hoogte!

Geen opmerkingen: